Przepisy
Porady
Diety
Produkty
...
Przepisy
Śniadania
Naleśniki
Przystawki i przekąski
Zupy na ciepło
Zupy na zimno
Dania główne rybne
Dania główne mięsne
Dania główne bezmięsne
Pierogi
Makarony i kluski
Pizza i ciasta wytrawne
Przetwory
Napoje
Warzywa na ciepło
Sałatki mięsne
Sałatki z warzyw
Sałatki rybne
Sałatki sycące
Sałatki inne
Ciasta okazjonalne
Ciastka i ciasteczka
Ciasta na pocieszenie
Serniki
Desery
Ciasta bazowe
Inne ciasta
Porady
Newsy kulinarne
Jak zrobić
Zakupy i przechowywanie
Ciekawostki kulinarne
Przepisy Magdy Gessler
Diety
Produkty
Grzyby
Owoce morza
Ryby morskie
Ryby słodkowodne
Wędliny
Drób
Mięso
Nabiał
Owoce jagodowe
Owoce egzotyczne
Jabłka i gruszki
Pestkowe
Inne owoce
Popularne warzywa
Warzywa korzeniowe
Warzywa strączkowe
Warzywa kapustne i liściaste
Na specjalne okazje
Andrzejki
Boże Narodzenie
Chrzest i komunia
Halloween
Sylwester i karnawał
Tłusty czwartek
Walentynki
Wielkanoc
Wigilia
Śródziemnomorskie smaki
Beszamel
Produkty
Jabłka i gruszki
Jabłka i gruszki
kuchenny sekret
Jakie jabłka najlepiej nadają się do szarlotki?
Tak Magda Gessler robi kaczkę z jabłkami! Przepis z Kuchennych rewolucji w barze Ibis
Gruszki w karmelu – słodkie zapomnienie. Deser, który rozpływa się w ustach
Pieczona pierś z gęsi. Sprawdzony przepis, jak upiec soczyste piersi gęsi
Domowy kompot z jabłek na zimę – zamknij smak dzieciństwa w słoikach!
Dżem żurawinowo-gruszkowy – smak jesieni zamknięty w słoiku
Konfitura z gruszek z wanilią i karmelem – prosty przepis na jesienny rarytas
Pigwa w słoikach – przepis na domowy, rozgrzewający kompot na zimę
Pigwa do herbaty z sokiem pomarańczowym – przepis na witaminową bombę na jesień
Zrób domowe pikle z gruszek i zachwyć rodzinę i znajomych
Domowy dżem z pigwy i jabłek – zawsze się udaje i zawsze smakuje wyjątkowo!
Sok z pigwy – domowy przepis babci Zosi na odporność zimą
Jak zrobić nalewkę z pigwy na spirytusie? Oto receptura na pigwówkę idealną
Tania szarlotka z suchych bułek. Prosty przepis zero waste
Tarta z gruszkami – elegancki deser, który zawsze robi wrażenie. Sprawdzony przepis krok po kroku
Pigwa do herbaty – złoty przysmak na chłodne dni. Zrób raz, korzystaj całą zimę
Papierówki w syropie z wanilią – klasyka domowych przetworów, której nie można się oprzeć
Dżem gruszkowy na zimę – klasyka w wersji słodkiej i nowoczesny twist wytrawny
Babcina surówka z czerwonej kapusty parzonej – prosta, zdrowa i ponadczasowa
Kompot z gruszek w słoikach – najlepszy na zimę, sprawdzony babciny przepis
Jak zrobić tarte jabłka na zimę? Idealne do szarlotki i deserów
1
2
...
20
To cię zainteresuje
Makowiec zawijany Magdy Gessler – kultowy, wilgotny i zawsze idealny. Sprawdzony przepis krok po kroku
Co zrobić, gdy ość stanie w gardle?
Tego nigdy nie rób z olejem po smażeniu! Sprawdź, jak pozbyć się go bezpiecznie dla rur i środowiska
Gotowe masy makowe - pomoc przed wigilią czy problem? Eksperci sprawdzają
QUIZ. Potrawy świąteczne. Rozpoznaj wszystkie pyszności z wigilijnego i bożonarodzeniowego stołu!
Quiz. Kulinarne przesądy. Jak zapewnić sobie szczęście, a jak uniknąć pecha podczas gotowania?
Czy pomidory ze sklepu są bezpieczne do spożycia? Eksperci wzięli je pod lupę
Krwawe muffinki to nie pomysł na Halloween. W Szwecji sprzedają ich setki
Sprawdź to!
Farsz do pierogów na święta robię metodą pół na pół. Sposób Ewy Wachowicz nie ma sobie równych
Ciasto na pierogi Magdy Gessler - przepis to 3 składniki, zero problemów
Ryba po grecku - łatwy przepis babci na tradycyjną rybę z warzywami
Zamiast kupować, robię w domu. Ten obłędny krem czekoladowy to tylko zdrowe 2 składniki
Dziś polecamy
Świąteczny obiad: 17 sprawdzonych i wyjątkowych dań na bożonarodzeniowe spotkanie z rodziną
Zamiast klasycznego piernika, sięgam po ten przepis. Znika zanim się obejrzę
Co zrobić, gdy ość stanie w gardle?
Najlepsza zupa grzybowa wigilijna. Prosty przepis, który zawsze się udaje
email