Surówkowe zdrowie - 20 przepisów na codzienną pyszną porcję witamin
Surowe warzywa to najlepsze źródło witamin i cennych substancji odżywczych. W okresie obniżenia odporności warto komponować i jadać surówki - dostarczymy wtedy organizmowi tego, co najbardziej potrzebuje. Solidna porcja witamin może również znakomicie smakować.
Surówka z kalafiora i marchewki
Surówka z marchwi w stylu azjatyckim
Surówka z kapusty i papryki: chrupiąca i zdrowa
Chrupiąca i soczysta surówka z buraków, jabłek i marchwi
Najprostsza surówka z ogórków kiszonych z cebulą
Przaśna surówka z białej kapusty przyprawionej ziołami
Codzienna surówka z pora i pomidorów
Detoks warzywny: surówka z rzodkwi, marchwi i jabłek
Witaminowa surówka z buraków, marchwi i kapusty
Chrupka surówka z fenkułu i pomarańczy
Surówka obiadowa z kapusty pekińskiej i świeżych warzyw
Soczysta surówka ze świeżego ananasa, marchewki i selera
Świeża i soczysta surówka z czerwonej kapusty, jabłek i pomarańczy
Super surówka z marchewki, świeżego ogórka i kukurydzy: przepis na chrupiącą sałatkę