Przepisy
Porady
Diety
Produkty
...
Przepisy
Śniadania
Naleśniki
Przystawki i przekąski
Zupy na ciepło
Zupy na zimno
Dania główne rybne
Dania główne mięsne
Dania główne bezmięsne
Pierogi
Makarony i kluski
Pizza i ciasta wytrawne
Przetwory
Napoje
Warzywa na ciepło
Sałatki mięsne
Sałatki z warzyw
Sałatki rybne
Sałatki sycące
Sałatki inne
Ciasta okazjonalne
Ciastka i ciasteczka
Ciasta na pocieszenie
Serniki
Desery
Ciasta bazowe
Inne ciasta
Porady
Newsy kulinarne
Jak zrobić
Zakupy i przechowywanie
Ciekawostki kulinarne
Przepisy Magdy Gessler
Diety
Produkty
Grzyby
Owoce morza
Ryby morskie
Ryby słodkowodne
Wędliny
Drób
Mięso
Nabiał
Owoce jagodowe
Owoce egzotyczne
Jabłka i gruszki
Pestkowe
Inne owoce
Popularne warzywa
Warzywa korzeniowe
Warzywa strączkowe
Warzywa kapustne i liściaste
Na specjalne okazje
Andrzejki
Boże Narodzenie
Chrzest i komunia
Halloween
Sylwester i karnawał
Tłusty czwartek
Walentynki
Wielkanoc
Wigilia
Śródziemnomorskie smaki
Beszamel
Przepisy
Przekąski i zakąski
Przekąski i zakąski
Jajka faszerowane tuńczykiem - pyszne i pożywne
Jajka z pieczarkami à la Magda Gessler – wykwintna przekąska, która zaskakuje smakiem
Jajka faszerowane awokado - smaczne i dekoracyjne
Jajka faszerowane z curry: przepis na Wielkanoc i nie tylko
Jajka faszerowane orzechami i szynką: sprawdzony przepis
Idealna przekąska na sylwestra. W sekundę zniknie z talerzy
Jajka faszerowane śliwkami - przepis
Faszerowane jajka z łososiem – szykowna klasyka w nowym wydaniu
Przepisy na Wielkanoc: jajka faszerowane z koperkiem podawane na ciepło
Jajka faszerowane z kawiorem: wykwintna przystawka
Śledzie w oleju z cebulką - przepis na najsmaczniejsze śledzie na Wigilię
Prawdziwe śledzie po kaszubsku - prosty przepis na słodko-wytrawny klasyk
Ryba po grecku - łatwy przepis babci na tradycyjną rybę z warzywami
Do wigilijnego barszczu podaję te rożki. Są pyszne i o wiele łatwiejsze niż paszteciki czy krokiety
Śledzie w oleju lnianym według Magdy Gessler – tradycyjny przepis w mistrzowskim wydaniu
Śledzie à la samba to idealna przekąska na wigilię. Rodzina zawsze się nimi zajada
Śledzie ze śliwkami suszonymi i orzechami według Ewy Wachowicz – słodko-wytrawna przystawka, która zawsze robi wrażenie
Mieszam dwa sery i zawijam w filo — ten burek to PRZEKĄSKA doskonała!
Miodowe skrzydełka, które uzależniają. Soczyste, klejące i obłędnie aromatyczne!
Śledzie w śmietanie z jabłkiem i cebulką – klasyk, który nie ma sobie równych!
Tatar ze śledzia à la Magda Gessler. Przystawka, która zawsze robi wrażenie
1
2
...
47
To cię zainteresuje
Gotowe masy makowe - pomoc przed wigilią czy problem? Eksperci sprawdzają
QUIZ. Potrawy świąteczne. Rozpoznaj wszystkie pyszności z wigilijnego i bożonarodzeniowego stołu!
Quiz. Kulinarne przesądy. Jak zapewnić sobie szczęście, a jak uniknąć pecha podczas gotowania?
Czy pomidory ze sklepu są bezpieczne do spożycia? Eksperci wzięli je pod lupę
Krwawe muffinki to nie pomysł na Halloween. W Szwecji sprzedają ich setki
Może źle wpływać na jelita i układ nerwowy. Unikaj tego dodatku w składach
Zgrabna sylwetka Kasi Cichopek to zasługa tej diety. Nie trzeba się katować
Danuta Martyniuk zrzuciła 20 kilogramów. Ten przepis jej w tym pomógł
Sprawdź to!
Farsz do pierogów na święta robię metodą pół na pół. Sposób Ewy Wachowicz nie ma sobie równych
Ciasto na pierogi Magdy Gessler - przepis to 3 składniki, zero problemów
Ryba po grecku - łatwy przepis babci na tradycyjną rybę z warzywami
Zamiast kupować, robię w domu. Ten obłędny krem czekoladowy to tylko zdrowe 2 składniki
Dziś polecamy
Na święta robię taki boczek z piekarnika, że wszyscy proszę o dokładkę. Kluczem jest marynata
W tym roku na kolacji wigilijnej podam te krokiety. Przepis Tomka Strzelczyka jest genialny
Wilgotny i pachnący piernik bez wysiłku. To świąteczny hit dla zabieganych
email