Beszamel poleca książkę „Czekolada”. Dowiedz się, dlaczego warto ją kupić? [WIDEO]
Czekolada jest uwielbiana od dawna, dziś to także przysmak dla koneserów, którzy coraz większą uwagę zwracają na pochodzenie ziarna i jego obróbkę, by miała bogaty smak, była produktem wegańskim i ekologicznym... A w książce „Czekolada” poznasz różne jej gatunki, dowiesz się, czym różni się czekolada gorzka od deserowej, mleczna od białej? Dlaczego tak lubimy czekolady pitne? Czy naprawdę poprawi humor i czy ma wpływ na zdrowie?
Oprócz tego poznasz wartości odżywcze i zdrowotne poszczególnych typów czekolad i ich kaloryczności. Dowiesz się, jak może wywoływać alergię, czy cukrzycy muszą z niej zrezygnować, czy na diecie można sobie pozwolić na kostkę czekolady.
PONAD 100 SPRAWDZONYCH PRZEPISÓW NA DANIA OCIEKAJACE CZEKOLADĄ:
- dobrze znane ciasta i desery: murzynek, brownie, babeczki, mufiny, gofry;
- hity towarzyskich spotkań: fondue, fondant, mus czekoladowy i trufle;
- czekoladowe dania w bardziej wytrawnym wydaniu;
- śniadaniowe propozycje;
- obiadowe inspiracje;
- pomysły na gorące napoje i trunki.
PRZEPISY Z KSIĄŻKI „CZEKOLADA”:
Książkę „CZEKOLADA” kupisz w salonikach prasowych i na stronie:
www.sklep.grupazpr.pl, w zakładce SuperHobby
Biuro Obsługi Klienta:
tel. 22 59 05 555 (w godzinach 9.00–17.00),
faks 22 59 05 464
e-mail: [email protected]