Pasta z czerwonej fasoli - przepis na pastę do kanapek
      2021-03-29
      
          
      
    
    
    
    
    
   
                  
          
          łatwy
      
      
        
          15 min
      
      
        
          4
      
    Pasta z fasoli to pyszne i sycące smarowidło do chleba. Doskonale smakuje z ciemnym pieczywem i chrupiącymi grzankami. Sprawdź, jak przygotować pastę do kanapek z czerwonej fasoli.
SKŁADNIKI
- puszka czerwonej fasoli
- 2 ząbki czosnku
- łyżka świeżego posiekanego rozmarynu
- 2 łyżki oliwy z oliwek
- sok z cytryny
- sól
- czarny pieprz
- czarne oliwki
PRZYGOTOWANIE KROK PO KROKU
- Fasolę osącz, opłucz i osusz.
- Wszystkie składniki umieść w blenderze i miksuj do uzyskania gładkiej masy.
- Przed podaniem schłódź kilka godzin w lodówce.
 
            
         
            
         
            
        ![Jajka faszerowane schabem, przepis Konrada Gacy - na Wielkanoc i nie tylko [WIDEO]](https://cdn.galleries.smcloud.net/t/galleries/gf-Jq8s-QS8o-CCBZ_jajka-faszerowane-schabem-przepis-konrada-gacy-na-wielkanoc-i-nie-tylko-wideo-320x213.jpg) 
            
         
            
         
            
        ![Portobello nadziewane kukurydzą i papryką [WIDEO]](https://cdn.galleries.smcloud.net/t/galleries/gf-dBJK-KmNE-BQ4a_pieczarki-portobello-z-kukurydza-320x213.jpg) 
            
         
            
         
            
         
            
         
            
         
            
         
            
         
            
        