„Lunchbox. Zdrowe i smaczne posiłki do pracy”. Nowa książka z przepisami na jedzenie na wynos
Co do lunchboxa do pracy? Z odpowiedzią na to pytanie spieszą dwie doświadczone dietetyczki. Od dziś w księgarniach w całej Polsce dostępna jest ich najnowsza książka. „Lunchbox. Zdrowe i smaczne posiłki do pracy” to nie tylko najlepsze przepisy na jedzenie na wynos, ale i kompendium wiedzy o zdrowym odżywianiu.
Lekarze i dietetycy przekonują, ze regularne i dobrze zbilansowane posiłki to podstawa zdrowego odżywiania. Chociaż wiele osób o tym wie, trudno jest samemu zadbać o pełne witamin, minerałów i niezbędnych składników odżywczych potrawy. Z pomocą ruszyły autorki nowej książki kulinarnej „Lunchbox. Zdrowe i smaczne posiłki do pracy”.
Ewa Sypnik-Pogorzelska i Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska uczą, jak przygotowywać pyszne i zdrowe dania do pudełek. Ich nowa książka to także skarbnica wiedzy. Znajdziecie w niej niezbędne informacje od wybrania odpowiedniego pudełka na lunch przez planowanie zakupów i tygodniowe menu po propozycje łatwych do przygotowania i pożywnych dań. „Lunchbox. Zdrowe i smaczne posiłki do pracy” to również porcja praktycznych wskazówek dotyczących samodzielnego komponowania pełnowartościowych posiłków.
Ewa Sypnik-Pogorzelska i Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska to dyplomowane dietetyczki z powołania i założycielki poradni dietetycznej. Gotują, tworzą i inspirują już od wielu lat. Swoją wiedzą regularnie dzielą się w książkach, artykułach, programach i telewizjach śniadaniowych.
Zobacz galerię i poznaj sprawdzone przepisy na pyszne i dietetyczne obiady, które sprawdzą się także jako jedzenie do pracy.