Focaccia na Warsaw Restaurant Week. Okazja do świętowania! Od 20 X do 31 X

Focaccia na Warsaw Restaurant Week

Autor Zdjęcia: Restauracja Focaccia

FILETTO DI MAIALE CON PORCINI E POLENTA - smażona polędwiczka wieprzowa podana z borowikiem i polentą, autorstwa Samuele Mariani, Szefa Kuchni Focaccia Ristorante. 

Już dziś zapraszamy Państwa do warszawskiej restauracji Focaccia na Warsaw Restaurant Week. Okazja do świętowania! (20-31.10).

 

Każda okazja jest dobra... by świętować! Najlepsze Restauracje w Warszawie, w tym Focaccia Ristorante, zapraszają do wspólnego świętowania z Restaurant Week. Weźmie w nim udział 80 wiodących Restauracji w Warszawie. Najlepsi Szefowie Kuchni przygotowali dla Was OKAZJĘ DO ŚWIĘTOWANIA, czyli popisowe trzydaniowe doświadczenia restauracyjne w festiwalowej cenie 49 zł.

Okazji do świętowania jest nieskończenie wiele - od małych i dużych prywatnych sukcesów, przez rożne okazje obyczajowe, aż po poważne zawodowe osiągnięcia. Jednocześnie, liczne publikowane badania pokazują, że jednym z najważniejszych czynników szczęścia i zdrowia jest właśnie radosny czas spędzony z bliskimi przy stole.

Zapewniamy, że będzie przepysznie. Na trzydaniowe doświadczenie kulinarne za jedyne 49 zł w restauracji Focaccia składać się będą:

Przystawka: CREMA DI SPINACI - kremowa zupa szpinakowa podana z kozim serem i prażonymi orzechami laskowymi

Danie główne: GNOCCHETTI SARDI CON PESTO DI NOCI E RICOTTA - słynne gniocchetti sardi z orzechowym pesto i ricottą według Focacci

lub FILETTO DI MAIALE CON PORCINI E POLENTA - smażona polędwiczka wieprzowa podana z borowikiem i polentą

Deser: PANNA COTTA CON PERE E LAMPONI - panna cotta z gruszką i maliną

Autorem dań jest Samuele Mariani, Szef Kuchni Focaccia Ristorante. 

Rezerwacja stolika: http://bit.ly/2oooIfp

Ocena: 0