Pomidory faszerowane twarogiem i rzodkiewką przepis odchudzający Konrada Gacy
      2021-03-29
      
          
      
    
    
    
    
    
  
                  
          
          łatwy
      
      
        
          10 min
      
      
        
          4
      
    Przepis odchudzający na pomidory faszerowane twarogiem i rzodkiewką pochodzi z książki "Kuchnia Fit" Konrada Gacy.
SKŁADNIKI
- 2 średniej wielkości pomidory
 - 120 g chudego białego sera
 - 40 g jogurtu
 - 50 g rzodkiewek
 
PRZYGOTOWANIE KROK PO KROKU
- W pomidorach ścinamy kapelusze i delikatnie je drążymy.
 - Jogurt, ser i startą na dużych oczkach rzodkiewkę łączymy i mieszamy do momentu uzyskania gładkiej konsystencji. Tak przygotowaną pastą faszerujemy pomidory i przykrywamy kapeluszami.