Pomidory faszerowane twarogiem i rzodkiewką przepis odchudzający Konrada Gacy

2021-03-29
Konrad Gaca
Pomidory faszerowane twarogiem i rzodkiewką - przepis odchudzający Konrada Gacy
Autor: Konrad Gaca Pomidory faszerowane twarogiem i rzodkiewką - przepis odchudzający Konrada Gacy
łatwy
10 min
4

Przepis odchudzający na pomidory faszerowane twarogiem i rzodkiewką pochodzi z książki "Kuchnia Fit" Konrada Gacy.

SKŁADNIKI

  • 2 średniej wielkości pomidory
  • 120 g chudego białego sera
  • 40 g jogurtu
  • 50 g rzodkiewek

PRZYGOTOWANIE KROK PO KROKU

  • W pomidorach ścinamy kapelusze i delikatnie je drążymy.
  • Jogurt, ser i startą na dużych oczkach rzodkiewkę łączymy i mieszamy do momentu uzyskania gładkiej konsystencji. Tak przygotowaną pastą faszerujemy pomidory i przykrywamy kapeluszami.
Konrad Gaca