Bulion w słoiku: nowość WINIARY

2019-03-22 12:04

Prosty skład i baza z wolno gotowanego wywaru lub włoszczyzny oraz przepyszny wyrazisty smak, a przy tym mnogość zastosowań i wygoda użycia - taka właśnie jest NOWOŚĆ od marki WINIARY – gęste, półpłynne, pasteryzowane buliony w słoiku w trzech wariantach Drobiowym, Wołowym i Warzywnym. Sprawdzą się nie tylko, jako pyszna baza do zup i sosów, ale także dodatek podkreślający smak rozmaitych dań. Będzie pysznie!

Bulion w słoiku: nowość WINIARY
Autor: materiały prasowe Winiary Ogromne ułatwienie w gotowaniu, czyli buliony w słoiku - nowość WINIARY

Bulion w słoiku WINIARY Drobiowy – gęsty, półpłynny, esencjonalny bulion o prostym składzie, który powstał na bazie wolno gotowanego wywaru z drobiu. Ma wiele zastosowań - sprawdzi się znakomicie, nie tylko jako dodatek do zup, ale także do drugich dań.

Bulion w słoiku WINIARY Wołowy - aromatyczny i esencjonalny mięsny bulion przygotowany na bazie wolno gotowanego wywaru z wołowiny. Nada daniom doskonały mięsny smak. Jego gęsta, półpłynna konsystencja jest wygodna w stosowaniu. Można wykorzystać go nie tylko jako bazę do zup i sosów, ale także, jako dodatek do innych dań.

Bulion w słoiku WINIARY Warzywny – Niech zaskoczy Cię jego prosty skład oraz unikalna półpłynna konsystencja. Receptura na bazie włoszczyzny gwarantuje doskonały smak! W jego składzie znajdziesz marchewkę, selera, pora, czosnek i cebulę. Naturalnie pasteryzowany, jak domowe przetwory. Idealny do przygotowania klarownego bulionu oraz jako baza do zup lub sosów. Sprawdzi się kiedy potrzebujesz delikatnego bulionu, który nie dominuje smaku dania. Idealny dla wegetarian!

Sugerowana cena detaliczna produktu: ok. 4,99 zł

Szybko i smacznie

Wydawałoby się, że odkąd wynaleziono kostkę bulionową, szybciej i łatwiej się już nie da. Marka WINIARY jednak zaskakuje nowym podejściem do sprawdzonego pomysłu.

Nowe buliony na bazie wolno gotowanego wywaru lub włoszczyzny zaskakują prostym składem i pysznym smakiem. Buliony ze słoika można wykorzystać do przygotowania rosołu, zup, a nawet sosów. Forma w jakiej zostały przygotowane, pozwala wykorzystać je w wielu zastosowaniach.

Buliony mają unikalną półpłynną konsystencję, która jest nie tylko niezwykle wygodna w użyciu, ale także ułatwia dozowanie. Do tego są wygodne w użyciu i wydajne - zawartość słoiczka wystarczy do przygotowania 3,5 litra bulionu!

Buliony w słoiku od marki WINIARY są pasteryzowane - dlatego produkt po otwarciu należy przechowywać w lodówce. Są wygodną alternatywą do domowego, gotowanego na wolnym ogniu przez kilka godzin rosołu. 

Po więcej pysznych inspiracji kulinarnych zapraszamy na www.winiary.pl