Gęsina i nie tylko: Magda Gessler poleca na 11 listopada
Dzień Niepodległości obchodzimy 11 listopada. To dobra okazja by spotkać się przy rodzinnym stole i celebrować wspólny posiłek z polskich produktów. Tradycyjnie na Świętego Marcina króluje gęsina. Zobaczcie, co proponuje Magda Gessler z gęsi i nie tylko na świąteczny obiad z okazji 11 listopada.
Magda Gessler to uznany autorytet w kwestii kuchni polskiej. Co zatem poleciłaby Królowa Polskiej Gastronomii na Święto Niepodległości Rzeczposopolitej? Oczywiście gęsinę! Przecież wiadomo, że na Świętego Marcina (11 listopada) najlepsza jest gęś. Specjalnie dla Waws wybraliśmy przepisy Magdy Gessler idealne na 11 listopada. Bo święto naszej Ojczyzny powinniśmy uczcić godnym posiłkiem z flagowych polskich produktów, z tego, co rodzima ziemia zrodziła.