Przepyszna pasta mięsna z gotowanego kurczaka, z sezamem i orzechami
Wytrawna surówka z truskawek z mozzarellą: podajemy dobry przepis!

Autor Zdjęcia: photos.com
Truskawki plus mozzarella - baw się nowymi połączeniami smaków!
Ocena: 4,5
Poziom: ŁATWY
Czas: 20 MINUT
Porcja dla: 2 OSÓB
Truskawki nadają się nie tylko do słodkich deserów i wypieków, ale też do surówek. Przekonaj się o tym w swoim domu i zrób surówkę według naszego przepisu!
Składniki
20 dag truskawek
kilka liści sałaty
25 dag kulek mozzarelli mini
2 łyżki oliwy
1 łyżeczka octu jabłkowego
listki bazylii
pieprz
Przygotowanie krok po kroku:
Sałatę umyć, osuszyć, włożyć do miski.
Truskawki umyć, usunąć szypułki, pokroić na plasterki lub półplasterki. Położyć na sałatę, dodać małe kulki mozzarelli.
Polać oliwą, octem jabłkowym i posypać pieprzem.