Bagietka na sposób francuski: przekąska na imprezy
      2021-03-29
      
          
      
    
    
    
    
    
   
                  
          
          łatwy
      
      
        
          30 min
      
      
        
          4
      
    Na imprezową przekąskę przygotuj bagietkę z typowo francuskimi dodatkami. Polubią ją wszyscy, bo jest zarówno wykwintna, jak i sycąca. Na dodatek prosta i szybka do przygotowania!
SKŁADNIKI
- bagietka
- kiełbasa Auvergne
- foie gras (pasztet z gęsich wątróbek można zastąpić zwykłym, drobiowym lub wieprzowym)
- sos pomidorowy
- musztarda Dijon
PRZYGOTOWANIE KROK PO KROKU
- Bagietkę pokrój na kromeczki.
- Połóż plastry kiełbasy Auvergne albo posmaruj foie gras, doprawiając sosem pomidorowym lub musztardą.
 
            
         
            
         
            
        ![Jajka faszerowane schabem, przepis Konrada Gacy - na Wielkanoc i nie tylko [WIDEO]](https://cdn.galleries.smcloud.net/t/galleries/gf-Jq8s-QS8o-CCBZ_jajka-faszerowane-schabem-przepis-konrada-gacy-na-wielkanoc-i-nie-tylko-wideo-320x213.jpg) 
            
         
            
         
            
        ![Portobello nadziewane kukurydzą i papryką [WIDEO]](https://cdn.galleries.smcloud.net/t/galleries/gf-dBJK-KmNE-BQ4a_pieczarki-portobello-z-kukurydza-320x213.jpg) 
            
         
            
         
            
         
            
         
            
         
            
         
            
         
            
        