Wielkanocny catering Hotelu Bellotto: zadzwoń, zamów, świętuj

2019-04-08 10:13

Wielkanoc to święta pachnące domowymi ciastami, tradycyjnym żurem i wybornymi mięsami. Wielkanocny stół przygotowany przez Catering Hotel Bellotto to klasyczne domowe smaki w eleganckim, perfekcyjnym wykonaniu. Czerpiąc z tradycyjnych receptur szef kuchni stworzył menu oparte na polskich smakach w nowoczesnym wydaniu.

Mazurek autorski Hotel Bellotto
Autor: materiały prasowe Hotel Bellotto Doskonały mazurek autorski w wielkanocnej ofercie cateringu Hotelu Bellotto

W wielkanocnym menu znajdziemy szeroki wybór jaj faszerowanych, mięs na zimno, pasztetów oraz dań głównych. Po tradycyjnych zupach i mięsach warto skusić się na deser: autorskie mazurki, klasyczny sernik, wielkanocną babkę lub specjalność hotelowej cukierni czekoladową prażynkę.

Zamówienia na catering wielkanocny przyjmowane są do 15 kwietnia. Odbiór osobisty będzie możliwy 19-20 kwietnia w cukierni Miodowa Cafe przy ul. Senatorskiej 13/15 w Warszawie (lewe skrzydło Hotelu Bellotto).

Więcej informacji:

tel. 660 406 480 / 668 835 671

e-mail: [email protected]

https://catering.hotelbellotto.pl/catering-wielkanocny