TYLKO OLEJ KOKOSOWY: o korzyściach zdrowotnych i wykorzystaniu oleju kokosowego [KSIĄŻKA]

2018-02-09 15:01

Coraz bardziej znany i coraz częściej używany także w Polsce! Jego właściwości oraz możliwości wykorzystania i korzyści dla zdrowia są dużo większe, niż powszechnie się uważa. Dlaczego olej kokosowy możemy nazwać superpokarmem? Dowiemy się o tym z książki TYLKO OLEJ KOKOSOWY wydanej w Zielonej serii wydawnictwa Buchmann. Autorką książki jest Jessica Oldfield.

TYLKO OLEJ KOKOSOWY: książka o korzyściach zdrowotnych i wykorzystaniu oleju kokosowego
Autor: materiały prasowe Buchmann TYLKO OLEJ KOKOSOWY to niezbędnik dla każdego, kto chce odżywiać się świadomie i  zdrowo.

Czym różni się olej kokosowy rafinowany od extra virgin? Jak się go uzyskuje i jak można go wykorzystać w kuchni i pielęgnacji ciała? W jaki sposób pozyskać miąższ, śmietankę oraz mleko z orzecha kokosowego? I jak wzbogacić nimi nasze posiłki i kosmetyki? Na te i inne pytania odpowiada Jessica Oldfield w książce TYLKO OLEJ KOKOSOWY z Zielonej serii wydawnictwa Buchmann. 

Książka zawiera niezwykłe, czasem zaskakujące przepisy z użyciem oleju kokosowego na smaczne śniadania, dania jednogarnkowe, przekąski, słodycze i pyszne desery. A także kilka recept, dzięki którym po smakowitym posiłku można zadbać także o swoje ciało. Piękne zdjęcia składników i gotowych dań nie pozostawią nikogo obojętnym na walory, nie tylko smakowe! 

TYLKO OLEJ KOKOSOWY, Jessica Oldfield

PREMIERA 15.02.2018

Format 142x202 mm

Oprawa miękka ze skrzydełkami

Ilość stron 160

Cena 29,99

Podziel się opinią
Grupa ZPR Media sprzeciwia się głoszeniu opinii noszących znamiona mowy nienawiści przepełnionych pogardą czy agresją. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, powiadom nas o tym, klikając zgłoś. Więcej w REGULAMINIE