SAMO DOBRO bez dodatku konserwantów

2018-10-03 13:26 Art_sponsorowany

Chcemy się dobrze i zdrowo odżywiać, szukamy na półkach dobrych jakościowo produktów. Coraz częściej czytamy etykiety na opakowaniach i podejmujemy świadome wybory, kupując żywność pozbawioną konserwantów i innych sztucznych dodatków. Jeśli właśnie wysoka jakość i naturalność są dla nas ważne, to warto sięgnąć po produkty Indykpol Samo dobro.

Samo_dobro_razem.jpg
Autor: mat. pras. Indykpol Wędliny z indyka bez konserwantów i sztucznych dodatków to dzisiaj codzienność dzięki marce Indykpol

Spis treści

  1. Sto procent jakości
  2. Przysmaki z indyka

Sto procent jakości

W tej linii jako pierwsze pojawiły się mięsa – szlachetne, z indyka, hermetycznie pakowane, najwyższej jakości, kontrolowane w procesie OD POLA DO STOŁU. Ten unikalny proces polega na kontrolowaniu całego łańcucha produkcji od paszy i wylęgu  drobiu do dostawy produktu do sklepu. 

Mięso z indyka ma liczne zalety. Jest chude, odżywcze, lekkostrawne oraz bogate w witaminy i związki mineralne. Ze względu na te walory polecają je dietetycy.

Kucharze również je cenią, gdyż można z niego przyrządzić wiele potraw w różnych odmianach smakowych. Ponieważ jest łatwe w obróbce, potrawy z indyka szybko trafiają na stół.

Przysmaki z indyka

Wachlarz wyrobów z linii Samo dobro poszerzył się o pyszne wędliny. Pasztety i parówki wyprodukowane z najwyższej jakości mięsa indyka skuszą nawet wybrednych smakoszy.

Parówki Jedynki Samo dobro czy Pasztet z indyka w idealnej porcji 210 g można znaleźć w wybranych sieciach handlowych na regałach samoobsługowych, zaś Parówki Samo dobro z indyka oraz Pasztet Samo dobro z indyka są dostępne na tradycyjnych stoiskach wędliniarskich.