SAMO DOBRO bez dodatku konserwantów
Chcemy się dobrze i zdrowo odżywiać, szukamy na półkach dobrych jakościowo produktów. Coraz częściej czytamy etykiety na opakowaniach i podejmujemy świadome wybory, kupując żywność pozbawioną konserwantów i innych sztucznych dodatków. Jeśli właśnie wysoka jakość i naturalność są dla nas ważne, to warto sięgnąć po produkty Indykpol Samo dobro.
Spis treści
Sto procent jakości
W tej linii jako pierwsze pojawiły się mięsa – szlachetne, z indyka, hermetycznie pakowane, najwyższej jakości, kontrolowane w procesie OD POLA DO STOŁU. Ten unikalny proces polega na kontrolowaniu całego łańcucha produkcji od paszy i wylęgu drobiu do dostawy produktu do sklepu.
Mięso z indyka ma liczne zalety. Jest chude, odżywcze, lekkostrawne oraz bogate w witaminy i związki mineralne. Ze względu na te walory polecają je dietetycy.
Kucharze również je cenią, gdyż można z niego przyrządzić wiele potraw w różnych odmianach smakowych. Ponieważ jest łatwe w obróbce, potrawy z indyka szybko trafiają na stół.
Przysmaki z indyka
Wachlarz wyrobów z linii Samo dobro poszerzył się o pyszne wędliny. Pasztety i parówki wyprodukowane z najwyższej jakości mięsa indyka skuszą nawet wybrednych smakoszy.
Parówki Jedynki Samo dobro czy Pasztet z indyka w idealnej porcji 210 g można znaleźć w wybranych sieciach handlowych na regałach samoobsługowych, zaś Parówki Samo dobro z indyka oraz Pasztet Samo dobro z indyka są dostępne na tradycyjnych stoiskach wędliniarskich.