SAMO DOBRO bez dodatku konserwantów

2018-10-03 13:26 Art_sponsorowany

Chcemy się dobrze i zdrowo odżywiać, szukamy na półkach dobrych jakościowo produktów. Coraz częściej czytamy etykiety na opakowaniach i podejmujemy świadome wybory, kupując żywność pozbawioną konserwantów i innych sztucznych dodatków. Jeśli właśnie wysoka jakość i naturalność są dla nas ważne, to warto sięgnąć po produkty Indykpol Samo dobro.

Samo_dobro_razem.jpg
Autor: mat. pras. Indykpol Wędliny z indyka bez konserwantów i sztucznych dodatków to dzisiaj codzienność dzięki marce Indykpol

Spis treści

  1. Sto procent jakości
  2. Przysmaki z indyka

Sto procent jakości

W tej linii jako pierwsze pojawiły się mięsa – szlachetne, z indyka, hermetycznie pakowane, najwyższej jakości, kontrolowane w procesie OD POLA DO STOŁU. Ten unikalny proces polega na kontrolowaniu całego łańcucha produkcji od paszy i wylęgu  drobiu do dostawy produktu do sklepu. 

Mięso z indyka ma liczne zalety. Jest chude, odżywcze, lekkostrawne oraz bogate w witaminy i związki mineralne. Ze względu na te walory polecają je dietetycy.

Kucharze również je cenią, gdyż można z niego przyrządzić wiele potraw w różnych odmianach smakowych. Ponieważ jest łatwe w obróbce, potrawy z indyka szybko trafiają na stół.

Przysmaki z indyka

Wachlarz wyrobów z linii Samo dobro poszerzył się o pyszne wędliny. Pasztety i parówki wyprodukowane z najwyższej jakości mięsa indyka skuszą nawet wybrednych smakoszy.

Parówki Jedynki Samo dobro czy Pasztet z indyka w idealnej porcji 210 g można znaleźć w wybranych sieciach handlowych na regałach samoobsługowych, zaś Parówki Samo dobro z indyka oraz Pasztet Samo dobro z indyka są dostępne na tradycyjnych stoiskach wędliniarskich.

Podziel się opinią
Grupa ZPR Media sprzeciwia się głoszeniu opinii noszących znamiona mowy nienawiści przepełnionych pogardą czy agresją. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, powiadom nas o tym, klikając zgłoś. Więcej w REGULAMINIE