Jarmark Produktów Regionalnych 18-22 IV Warszawa
Jarmark Produktów Regionalnych to okazja by kupić tradycyjne przysmaki prosto do producenta, nie ruszając się ze stolicy. Także w niedzielę!
W dniach 18-22 kwietnia na poziomie -1 w warszawskim Blue City, na fanów kulinarnych doznań czekać będzie kolejna odsłona ulubionego wydarzenia wszystkich miłośników dobrego jedzenia: Jarmark Produktów Regionalnych.
Podczas tej edycji, odwiedzający będą mieli okazję spróbować między innymi bigosu i gulaszu z dziczyzny, kartaczy, flaczków z lina, jak i poznać szeroką ofertę serów, wędlin, pasztetów oraz ryb. Fani bardziej egzotycznych smaków również nie będą zawiedzeni: na miejscu znajdować się będą stoiska z tradycyjnymi potrawami węgierskimi, jak również azerbejdżańskimi przysmakami i specjałami prosto z Turcji.
Jarmark Produktów Regionalnych to jedno z niewielu miejsc w Warszawie, które otwarte będzie również w najbliższą niedzielę (22 kwietnia) i klienci będą mogli kupić świeżą żywność wprost od producentów.