Łowcy smaków - roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru

2020-10-05 11:48

Otwórz okno na kulinarny świat, pełen nowych smaków i zapachów. Świat kuchni roślinnej, bez glutenu i rafinowanego cukru. Kuchni, która zmieni jakość twojego życia i pozwoli cieszyć się pysznym jedzeniem i jednocześnie pełnią zdrowia.

Łowcy smaków - roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru
Autor: Dom Wydawniczy Rebis Łowcy smaków - roślinna kuchnia bez glutenu i rafinowanego cukru

Wyczarowuje się tu burgery i kotleciki z fasoli, makarony z cukinii, a także parmezan, który tak naprawdę nie jest serem!

Zobacz przepis na: Kopytka z batatów z z szałwią i wegańskim parmezanem

Naleśniki są zielone, a risotto nie zawiera  ani grama masła. Na deser przyrządzamy ciasta z chia, serniki z kaszy jaglanej, banoffee z karmelem z daktyli oraz mocno czekoladowe brownie, zrobione z… batatów. W kuchni roślinnej nie ma ograniczeń! Jest za to smak pysznej zdrowej wolności.

Pokaże ci go Ina Rybarczyk, autorka znanego bloga roślinnego True Taste Hunters. To co? Dasz się namówić na podróż? Niezwykle inspirującą podróż w poszukiwaniu prawdziwego smaku!

Zobacz przepis na: Bananowiec z orzechami - bezglutenowe ciasto na oleju kokosowym

Ina Rybarczyk - malarka, pasjonatka jogi i dobrego jedzenia. Autorka popularnego bloga True Taste Hunters, który od 2014 roku niezmiennie zyskuje nowych fanów. Promuje zdrową, a przede wszystkim cudownie pyszną kuchnię roślinną, a jej warsztaty cieszą się ogromnym zainteresowaniem.