TYLKO BIAŁKO: o tym, dlaczego warto jeść białka roślinne [KSIĄŻKA]

2018-02-27 14:34

Dlaczego warto spożywać białka roślinne? Z książki TYLKO BIAŁKO ROŚLINNE dowiesz się, co jest najlepsze dla Ciebie, dla Twojego zdrowia i dla Twojego smaku! W książce TYLKO BIAŁKO ROŚLINNE, która ukazała się w Zielonej serii nakładem wydawnictwa Buchmann, Fern Green skutecznie przekonuje nas do zmiany przyzwyczajeń.  Polecamy przepis z książki TYLKO BIAŁKO ROŚLINNE na bezglutenowe i wysoko proteinowe Ciasto czekoladowe z ciecierzycą

TYLKO BIAŁKO: książka o tym, dlaczego warto jeść białka roślinne
Autor: materiały prasowe Buchmann TYLKO BIAŁKO to przepięknie wydany zbiór 60 przepisów na dania z białkiem roślinnym. 

Jak przyrządzić rośliny strączkowe, żeby wydobyć z nich jak najwięcej zawartego bogactwa – białka, którym są wypełnione? Jakie są korzyści z ich spożywania? Jak nauczyć się zamieniać białka pochodzenia zwierzęcego na te zdrowsze, roślinne? 

Książka TYLKO BIAŁKA zawiera ponad 60 przepisów podzielonych na: przekąski i przystawki, zupy i sałatki, dania główne oraz desery – a przy każdym daniu obowiązkowo podana jest zawartość białka w jednej porcji.

Stek wegetariański, dip bombajski, zielona pizza, sałatka Majów, ragout orkiszowe, niebieskie smoothie białkowe czy kulki mocy – to tylko kilka z wielu zaskakujących potraw, które są przepysznym i niezastąpionym źródłem białka w Twojej kuchni.

Fern Green to stylistka jedzenia, autorka książek kulinarnych i doświadczona szefowa kuchni we własnym hotelu butikowym. Stała współpracowniczka luksusowych magazynów kulinarnych i dekoratorskich, dla których przygotowuje stylizacje potraw.

TYLKO BIAŁKO, Fern Green

PREMIERA 15.02.2018Format 142x202 mmOprawa miękka ze skrzydełkamiIlość stron 160Cena 29,99

Podziel się opinią
Grupa ZPR Media sprzeciwia się głoszeniu opinii noszących znamiona mowy nienawiści przepełnionych pogardą czy agresją. Jeśli widzisz komentarz, który jest hejtem, powiadom nas o tym, klikając zgłoś. Więcej w REGULAMINIE