Weź udział w badaniu: Wpływ pandemii COVID-19 na sposób żywienia i styl życia
Pandemia COVID-19 wywróciła nasze życie do góry nogami. Mniej się ruszamy, więcej gotujemy. Czy i w jaki sposób pozostanie w domu, w zasięgu lodówki i kuchni, wpłynęło na nasz sposób żywienia i styl życia? Na to pytanie próbują odpowiedzieć naukowczynie z Katedry Żywienia Człowieka Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka SGGW w Warszawie.
Zatrzymano nas w domach, ograniczono wyjścia na zakupy, zamknięto restauracje. Czy to zmieniło nasz sposób żywienia i styl życia? Więcej jemy? A może więcej eksperymentujemy w kuchni? Nie wiemy, jak wy, ale redakcja Beszamel.pl przeszła na pracę online z domu i co tu kryć, mamy wreszcie więcej czasu na kuchenne próby i degustacje. Częściej sięgamy po szklankę wody, mniej zjadamy słodyczy i mniej pijemy kawy, niż to bywało wcześniej. Ba! Wreszcie mamy czas na uważne i spokojne jedzenie posiłków. A jak u Was? Co w waszym życiu zmieniła pandemia?
Właśnie trwa badanie ankietowe zatytułowane „Wpływ pandemii COVID-19 na sposób żywienia i styl życia”.
Badanie jest prowadzone przez pracowników Katedry Żywienia Człowieka Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka SGGW w Warszawie. Nadzór merytoryczny badania sprawują:prof. dr hab. Jadwiga Hamułka ([email protected]), dr hab. Magdalena Górnicka ([email protected]), dr inż. Monika Zielińska ([email protected])
W imieniu naukowczyń z SGGW zapraszamy Was do udziału w badaniu, którego celem jest ocena wpływu pandemii COVID-19 na sposób żywienia i styl życia dorosłych Polaków. Być może odpowiedzi na pytania pozwolą Wam zastanowić się nad tym, w jakim stopniu zmieniło się Wasze życie w tym krótkim czasie.
Wypełnienie kwestionariusza zajmuje około 10 minut.
Udział w badaniu jest dobrowolny i anonimowy - dane osobowe oraz numery IP nie będą zbierane.
Aby odpowiedzieć na pytania kliknij tutaj >>> https://bit.ly/ankieta-badawcza