TYLKO OWSIANKI: o smacznych sposobach na owsiankę [KSIĄŻKA]
Trudno znaleźć coś zdrowszego i bardziej ekologicznego niż owsianka! Czy wiesz, że można ją przyrządzić na co najmniej 70 smacznych sposobów? Oczywiście! Przekonuje o tym Fern Green autorka książki TYLKO OWSIANKI, która ukazała się w Zielonej serii wydawnictwa Buchmann.
Jak owsianka wpływa na nasze zdrowie? Jakie witaminy i minerały w niej znajdziemy? Czego nam dostarczają te zdrowe (i niezbędne) składniki? Jakie właściwości kryją się w poszczególnych zbożach i jakimi dodatkami możemy je wzbogacać, żeby uzyskać najbardziej wartościowy posiłek?
Proste, a jednocześnie niebanalne przepisy na smaczne powitanie dnia i dostarczenie sobie na wiele godzin energii ze zbóż, nasion chia, marchwi, migdałów, konopi czy imbiru.
Fern Green – stylistka jedzenia, autorka książek kulinarnych i doświadczona szefowa kuchni we własnym hotelu butikowym. Stała współpracowniczka luksusowych magazynów kulinarnych i dekoratorskich, dla których przygotowuje stylizacje potraw.
TYLKO OWSIANKA, Fern Green
PREMIERA 15.02.2018Format 142x202 mmOprawa miękka ze skrzydełkamiIlość stron 160Cena 29,99