TYLKO OLEJ KOKOSOWY: o korzyściach zdrowotnych i wykorzystaniu oleju kokosowego [KSIĄŻKA]
Coraz bardziej znany i coraz częściej używany także w Polsce! Jego właściwości oraz możliwości wykorzystania i korzyści dla zdrowia są dużo większe, niż powszechnie się uważa. Dlaczego olej kokosowy możemy nazwać superpokarmem? Dowiemy się o tym z książki TYLKO OLEJ KOKOSOWY wydanej w Zielonej serii wydawnictwa Buchmann. Autorką książki jest Jessica Oldfield.
Czym różni się olej kokosowy rafinowany od extra virgin? Jak się go uzyskuje i jak można go wykorzystać w kuchni i pielęgnacji ciała? W jaki sposób pozyskać miąższ, śmietankę oraz mleko z orzecha kokosowego? I jak wzbogacić nimi nasze posiłki i kosmetyki? Na te i inne pytania odpowiada Jessica Oldfield w książce TYLKO OLEJ KOKOSOWY z Zielonej serii wydawnictwa Buchmann.
Książka zawiera niezwykłe, czasem zaskakujące przepisy z użyciem oleju kokosowego na smaczne śniadania, dania jednogarnkowe, przekąski, słodycze i pyszne desery. A także kilka recept, dzięki którym po smakowitym posiłku można zadbać także o swoje ciało. Piękne zdjęcia składników i gotowych dań nie pozostawią nikogo obojętnym na walory, nie tylko smakowe!
TYLKO OLEJ KOKOSOWY, Jessica Oldfield
PREMIERA 15.02.2018
Format 142x202 mm
Oprawa miękka ze skrzydełkami
Ilość stron 160
Cena 29,99