Odkryj moc zdrowego życia i zmień swoje nawyki już dziś! Sięgnij po książkę „Dieta antyrakowa. Przepisy na zdrowe życie”
Liczba zachorowań na nowotwory w naszym kraju stale rośnie. Lekarze i dietetyce wciąż podkreślają, jak ważna jest profilaktyka. Dlatego warto o siebie zadbać, zmienić styl życia i zacząć zdrowo się odżywiać. Jakie produkt mają właściwości antynowotworowe? Jak gotować, aby zachować cenne składniki odżywcze? Odpowiedzi na te inne pytanie znajdziecie w nowej książce Agaty Lewandowskiej „Dieta antyrakowa. Przepisy na zdrowe życie”.

Czym jest dieta antyrakowa?
Dieta antyrakowa stanowi sposób odżywiania, którego głównym zadaniem jest zmniejszenie ryzyka zachorowania na nowotwory. Wspiera także organizm w walce z chorobą. Opiera się na wynikach badań naukowych dotyczących wpływu poszczególnych składników odżywczych i produktów spożywczych na procesy związane z rozwojem chorób nowotworowych.
„Dieta antyrakowa. Przepisy na zdrowe życie” – nowa książka
W księgarniach internetowych i stacjonarnych właśnie pojawiła się wyjątkowa książka, która zawiera porcję wiedzę i przepisy na pyszne i zdrowe dania. Dzięki książce „Dieta antyrakowa. Przepisy na zdrowe życie” dowiecie się, jak zmniejszyć ryzyko zachorowania na raka. Przeczytacie o tym, czego należy się wystrzegać w codziennej diecie. Poznacie różnorodne naturalne składniki żywności o działaniu przeciwzapalnym, ochronnym i antynowotworowym. Obszerną część teoretyczną książki uzupełnia bogaty zbiór przepisów na smaczne śniadania, obiady, kolacje, surówki, przekąski i prozdrowotne koktajle.
Autorka książki „Dieta antyrakowa. Przepisy na zdrowe życie” Agata Lewandowska jest dietetyczką z kilkunastoletnim doświadczeniem. Jest absolwentką Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, SGGW oraz podyplomowych studiów z psychodietetyki na SWPS. Ukończyła też liczne kursy i szkolenia. Jest autorką ponad 20 poradników dietetycznych. Pisze artykuły, prowadzi warsztaty, wykłady i webinary.
Zobacz galerię i poznaj proste przepisy na pyszne i dietetyczne ciasta.
