
Jajka wielkanocne ze schabem
Jajka faszerowane schabem, to przepis z książki "Kuchnia Fit" Konrada Gacy. Świetna przekąska na Wielkanoc i na wszelkie przyjęcia. Przepis jest dietetyczny, gdyż nie zawiera majonezu. PRZEPIS!

Jajka wielkanocne z curry
Przepis na jajka faszerowane z curry możesz wykorzystać zarówno na Wielkanoc, jak i w dzień powszedni. Dodatek curry sprawia, że dość neutralne w smaku jajka stają się bardziej podkręcone, aromatyczne. Zyskują też na urodzie.

Jajka wielkanocne z krewetkami
Jajka faszerowane to wyjątkowo łatwa i szybka w przygotowaniu przystawka, bardzo lubiana przez większość gości. W tym przepisie proponujemy faszerować jaja pastą z paluszków krabowych i udekorować je krewetkami. Tradycja podawania jaj faszerowanych z krewetkami pochodzi ze Skandynawii. PRZEPIS!

Jajka wielkanocne z awokado
Jajka faszerowane awokado to świetna przystawka. Awokado jest kaloryczne, ale bardzo zdrowe - to idealne źródło jedno i wielonienasyconych kwasów tłuszczowych, w tym omega-3. Razem z jajkiem, które dostarcza wzorcowego białka, tworzy super zdrowy duet!

Jajka wielkanocne z tuńczykiem
Lubisz jaja na twardo w każdej postaci? Wypróbuj więc przepis na jajka faszerowane tuńczykiem, łatwą i smaczną przekąskę, którą przygotujesz w 20 minut. Jajka faszerowane tuńczykiem świetnie sprawdzą się na kolację lub imprezową przekąskę. Sprawdź, jak je zrobić.

Jajka wielkanocne z pieczarkami
Przepis na jajka faszerowane pieczarkami z kleksem majonezu to najlepszy pomysł na imprezową przekąskę oraz święta wielkanocne. Połówki jajek wystarczy nadziać farszem z pieczarek i żółtek, do tego posikana natka pietruszki i gotowe! To znacznie ciekawsze niż zwykłe jaja z majonezem.

Jajka wielkanocne z orzechami i szynką
Jajka faszerowane orzechami i szynką? Zapewniamy, że mogą być pyszne! Zobacz nasz przepis na jajka faszerowane nadzieniem ze zdrowymi orzechami i szynką. Jajka faszerowane są proste i szybkie do wykonania. Możemy dowolnie zwiększyć, bądź zmniejszyć ilość dodatków.

Jajka wielkanocne z łososiem
Jajka faszerowane łososiem to szybka przekąska na zimno, którą można podać na domowym przyjęciu, na kolację albo na Wielkanoc. Sprawdź, jak zrobić jaja faszerowane łososiem i koperkiem! Podajemy łatwy przepis.

Jajka wielkanocne z salami
Jajko na twardo króluje na wielkanocnym stole. Jakie dania z jajami na twardo warto przygotować na świąteczny stół? Święta wielkanocne zbliżają się wielkimi krokami. Wypróbuj więc przepis na jajka faszerowane salami!

Jajka wielkanocne ze szprotką
Gotowane jajka faszerowane pastą do bardzo łatwa przystawka na zimno. Faszerowane jajka robię od czasów studenckich. Wciąż udoskonalam przepisy. Na Wielkanoc polecam jajka faszerowane pastą z wędzonymi szprotkami. To wyjątkowo efektowna zakąska! PRZEPIS!
Jajka wielkanocne z papryką i rukolą
Ciekawy pomysł na jajka faszerowane - rukola doda farszowi ostrości i świetnie komponuje się ze słodką, chrupiącą papryką. Spróbuj przepisu Jana Kuronia!

Jajka wielkanocne z szynką
Najbardziej popularną świąteczną przystawką są jaja faszerowane. Tu podajemy przepis na jaja faszerowane z szynką, majonezem i chrzanem. Takie jajka ułożone na półmisku będą się prezentowały bardzo malowniczo. PRZEPIS!

Jajka wielkanocne ze śliwkami
Faszerowane jajka ze śliwkami mogą być gwiazdą wśród wielkanocnych potraw. Możemy serwować je na kiełkach słonecznika - pięknie zaprezentują się na wielkanocnym stole. PRZEPIS!