Wątróbka, zarówno drobiowa jak i wieprzowa, to produkt o dużej wartości odżywczej, a jednocześnie tani. Jeśli więc lubicie podroby i nie macie przeciwwskazań zdrowotnych, watro włączyć wątróbkę do swojego jadłospisu. Można ją jadać w postaci smażonej i pieczonej, świetnie nadaje się do pasztetów, burgerów i zapiekanek. Harmonijne łączy się z wieloma dodatkami, więc każdy ma szanse znaleźć recepturę dla siebie. W galerii znajdziesz kilkanaście pomysłów na pyszną wątróbkę z patelni.
Kolorowa patelnia wypełniona chrupiącą na zewnątrz i mięciutką w środku wątróbką, słodkawą papryką i delikatną fasolką szparagową przyciąga wzrok. Danie wygląda pięknie i smakuje wyśmienicie. Można je przygotowac z warzyw świeżych lub mrożonych, zawsze wychodzi pyszne. Mój ulubiony przepis na WĄTRÓBKĘ Z PAPRYKĄ I FASOLKĄ.