
Kotlety jajeczne z kalafiorem - pulchne i soczyste
Kotlety jajeczne z kalafiorem są panierowane a następnie smażone lub pieczone. Kotleciki przygotowane według naszego przepisu są mięciutkie, soczyste i po prostu rozpływają się w ustach. Polecamy przepis na kotlety jajeczne z kalafiorem

Delikatne pulpeciki z cukinii - cudowny pomysł na bezmięsny obiad
Delikatne pulpeciki z cukinii można przygotowywać nie tylko w sezonie na cukinię - to warzywo dostępne jest praktycznie przez cały rok, a jego cena nigdy nie jest bardzo wysoka. Pulpeciki z cukinii idealnie nadają się nie tylko na bezmięsny obiad, ale też na imprezową przekąskę - polecamy przepis na nie.

Wegetariańskie kotlety z soczewicy i pieczarek
Wegetariańskie kotlety z soczewicy i pieczarek łatwo jest przygotować. Soczewica sprawia, że kotlety mają wyrazistą teksturę, a dodatek grzybów zmienia je w naprawdę smakowite kąski. Polecam przepis na wegetariańskie kotlety z soczewicy i pieczarek także mięsożercom- będziecie zadowoleni!

Ziemniaczane kotlety o smaku curry: łatwy przepis na krokiety z ziemniaków Aloo Kikki
Ziemniaczane kotlety o smaku curry, czyli Aloo Kikki to danie z kuchni indyjskiej. Cechuje je więc zdecydowany smak i przepiękny aromat, a na dodatek łatwość przygotowania. Sprawdźcie przepis na ziemniaczane kotlety o smaku curry i cieszcie się smakiem krokietów z ziemniaków Aloo Kikki.

Kotlety z soczewicy i kaszy jaglanej - pulchne mielone nie tylko dla wegan
Kotlety z soczewicy i kaszy jaglanej są pulchne i bardzo sycące, a na dodatek zdrowe. Dostarczają białka roślinnego, błonnika i cennych mikroelementów. Gdy przygotujesz je według naszego przepisu - zasmakują nie tylko osobom na diecie bezmięsnej

Aksamitne kotlety warzywne z serem pleśniowym - cudo na talerzu!
Aksamitne kotlety warzywne zyskują na smaku, gdy przygotujesz je z dodatkiem sera pleśniowego. Ser nadaje warzywnej masie wyrazistości i charakteru. Kotlety doskonale smakują z sosem z żurawiny. Takie kotlety możesz przygotować na obiad, kolację lub imprezę - wypróbuj przepis na nie!

Rozkoszne kotlety z kalafiora i ciecierzycy
Kotlety z kalafiora i ciecierzycy są puszyste i delikatne - naprawdę rozkoszne. Nie mają nijakiego smaku (o co jesteśmy często podejrzewać dania z kalafiora), bo charakter nadają im dobrze dobrane przyprawy. Spróbuj kotletów z kalafiora i ciecierzycy i ciesz się ich smakiem!

Pulpety z brokułów: keto przepis
Pulpety z brokułów z dodatkiem sera i migdałów to naprawdę porcja zdrowia w stylu keto. Ale pulpeciki zachwycą także osoby niebędące na diecie ketogenicznej. Poznaj przepis na pieczone pulpety z brokułów!

Pieczone kotlety z gotowanych ziemniaków
Pieczone kotlety z gotowanych ziemniaków to kotlety ziemniaczane z serem, bez smażenia. Idealne na obiad, ale też jako imprezowa przekąska. Doskonale smakują z dodatkiem sosu czosnkowego - sprawdź to i wypróbuj przepis!

Delikatne kotlety z ryżu i marchewki - pyszności za grosze
Delikatne kotlety z ryżu i marchewki są łatwe do przygotowania, lekkostrawne, szczególnie jeśli zamiast je smażyć, zdecydujemy się je upiec w piekarniku. Oto przepis na delikatne kotlety z ryżu i marchewki.