Pasty kanapkowe i inne smarowidła do chleba - 10 obłędnych przepisów
Pasty kanapkowe to tańsza, smaczniejsza i zdrowasza wersja tradycyjnych dodatków na kanapki. Można je przygotować ze wszystkiego. Doskonałe są z warzyw strączkowych. Bardzo smaczne z twarogu. Pyszne z gotowanych jajek. Z dodatkiem wędzonych ryb lub wędlin zamieniają nasz codzienny stół w wystawny bufet. Koniecznie spróbuj 1 z 10 przepisów na absolutnie fantastyczne pasty i smarowidła do chleba.
Klikaj i częstuj się:
Chrzanowa pasta jajeczna: przepis na idealne smarowidło do kanapek
Chrzanowa pasta jajeczna jest pyszna i zdrowa. Zrobisz ją w kilka chwil z dostepnych składników. Do tego tania i oszczędna. Zobacz już dziś przepis >>>CHRZANOWA PASTA JAJECZNA
Smakowita pasta z soi do chleba - zrobisz ją w 10 minut!
Pasta z soi do chleba to przepis ze starej książki kucharskiej, zmodyfikowany przeze mnie. Przede wszystkim używam soi już ugotowanej, z puszki, co bardzo ułatwia życie. Pastę można przygotować w wersji wegańskiej, stosując roślinne zamienniki sera i pomijając jajko. Zobacz przepis >>>PASTA Z SOI DO CHLEBA
Twarożek z rzodkiewką i czarnuszką
Twarożek jest bardzo pożywny. Dodatek czarnuszki jest wskazany w szczególności u osób otyłych borykających się z insulinoopornością, gdyż zmniejsza poposiłkowe wyrzuty insuliny oraz oporność tkanek, w związku z czym zrzucanie kilogramów jest łatwiejsze. Wypróbuj jak najszybciej przepis >>>TWAROŻEK Z RZODKIEWKĄ I CZARNUSZKĄ
Pasta do chleba z fety i suszonych pomidorów
Pasta do chleba z fety i suszonych pomidorów jest bardzo łatwa do przygotowania, pyszna i zdrowa. Idealna na imprezę - mały dodatek jogurtu greckiego zmienia ją w idealny dip do warzyw. W zależności od proporcji i przypraw pasta może smakować za każdym razem inaczej. Koniecznie wypróbuj przepis >>>PASTA DO CHLEBA Z FETY I SUSZONYCH POMIDORÓW
Pasta z fasoli jak smalczyk - pyszna i wegańska
Wegański smalczyk z fasoli to smakołyk na który mogą sobie pozwolić niemal wszyscy. Pasta z fasoli, która do złudzenia przypomina wieprzowy smalec ze skwarkami jest smaczna, zdrowa i zawiera niewiele tłuszczu. Do tego jest niedroga i prosta do przygotowania. Spróbuj przygotować taką pastę według przepisu >>>PASTA Z FASOLI JAK SMALCZYK
Domowy smalec z chrupiącymi skwarkami
Domowy smalec jest bardzo prosty do zrobienia. Oto przepis na smalec własnej roboty, który podany z kromką świeżego pieczywa i kiszonym ogórkiem smakuje wyśmienicie. Domowy smalec wieprzowy to dla wielu z nas smak dzieciństwa. Zobacz, jak zrobić według przepisu >>>DOMOWY SMALEC ZE SKWARKAMI
Pasta z wędzonej makreli - zdrowy i smakowity dodatek do pieczywa
Pasta z wędzonej makreli zasmakuje nawet tym, którzy nie przepadają za tą rybą. Doskonały sposób na podanie ryby morskiej, tak zalecanej przez dietetyków. Przygotowanie jest proste. Wypróbuj łatwy przepis na >>>PASTĘ Z WĘDZONEJ MARKELI
Pasta brokułowa z fetą
Pasta brokułowa z fetą to smaczny dodatek do chleba czy krakersów. Fantastyczny dodatek do dekorowania kanapek na wszelkie okazje. Spróbuj koniecznie, jak zrobić według przepisu >>>PASTA BROKUŁOWA Z FETĄ
Pasta z żółtego sera z mortadelą
Pasta z żółtego sera z mortadelą to świetny sposób na wykorzystanie resztek z lodówki. Jeśli pozostały ci końcówki produktów, na które już nie masz ochoty, połącz je, aby uzyskać nowy smak. Taka pasta to smaczny dodatek do pieczywa. Wypróbuj koniecznie przepis na >>>PASTĘ Z ŻÓŁTEGO SERA Z MORTADELĄ
Pasta twarogowa z wędzonym łososiem i koperkiem
Pasty twarogowe – niedrogie, błyskawiczne i smaczne. Odpowiednio podane – także efektowne! Na śniadanie, na wieczorne spotkanie w gronie przyjaciół, na każdą okazję. Z niewielkiej ilości drogich składników można wyczarować tanie przyjęcie. Spróbuj koniecznie przepisu >>>PASTA TWAROGOWA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM I KOPERKIEM