Powiększ zdjęcie
Królewska kuchnia na Zamku Windsor
Prace przygotowawcze do największego wydarzenia roku trwają już od lutego.
Źródło: Archiwum serwisu
Rozwiń
Królewska kuchnia na Zamku Windsor 2
Menu bazuje na najświeższych produktach wiosennych: szparagach, karczochach, zielonym groszku.
Źródło: Archiwum serwisu
Rozwiń
Szparagi na wesele
Szparagi przygotowywane na weselny lunch pochodzą z Portwood Farm w w Attleborough oraz z królewskich ogrodów Zamku Windsor.
Źródło: Archiwum serwisu
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Selwyn Stoby i jego trufle
Mistrz Cukiernictwa Selwyn Stoby już rozpoczął produkcję czekoladowych trufli na wesele.
Źródło: Archiwum serwisu
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Przygotowanie trufli
W przygotowaniu trufli mistrzowi asystuje młodszy cukiernik Victoria Scupham
Źródło: Archiwum serwisu
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Weselne ciasteczka
Gościom podadzą również miniaturowe crème brûlée, biszkopty z panna cotta o smaku mango oraz kolorowe makaroniki (macaroons).
Źródło: Archiwum serwisu
Rozwiń
Claire Ptak autorka weselnego tortu
Królewskie przyjęcie zwieńczy tort przygotowany przez Amerykankę Claire Ptak, właścicielkę Violet Cakes w Londynie.
Źródło: Archiwum serwisu
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Temat tortu: cytryny i czarny bez
Claire Ptak zdradziła, że tort będzie przełożony kremem o aromacie cytryn i kwiatów bzu czarnego.
Źródło: Shutterstock
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Zamek Windsor
Źródło: Shutterstock
Powrót
Zamknij reklamę za
s.
X
Zamknij reklamę
...
email