Wesele roku: menu na królewskie przyjęcie Harry'ego i Meghan
Królewska kuchnia na Zamku Windsor
Prace przygotowawcze do największego wydarzenia roku trwają już od lutego.
więcej...
foto: www.royal.uk
Królewska kuchnia na Zamku Windsor 2
Menu bazuje na najświeższych produktach wiosennych: szparagach, karczochach, zielonym groszku.
więcej...
foto: www.royal.uk
Szparagi na wesele
Szparagi przygotowywane na weselny lunch pochodzą z Portwood Farm w w Attleborough oraz z królewskich ogrodów Zamku Windsor.
więcej...
foto: www.royal.uk
Selwyn Stoby i jego trufle
Mistrz Cukiernictwa Selwyn Stoby już rozpoczął produkcję czekoladowych trufli na wesele.
więcej...
foto: www.royal.uk
Przygotowanie trufli
W przygotowaniu trufli mistrzowi asystuje młodszy cukiernik Victoria Scupham
więcej...
foto: www.royal.uk
Weselne ciasteczka
Gościom podadzą również miniaturowe crème brûlée, biszkopty z panna cotta o smaku mango oraz kolorowe makaroniki (macaroons).
więcej...
foto: www.royal.uk
Claire Ptak autorka weselnego tortu
Królewskie przyjęcie zwieńczy tort przygotowany przez Amerykankę Claire Ptak, właścicielkę Violet Cakes w Londynie.
więcej...
foto: www.royal.uk
Temat tortu: cytryny i czarny bez
Claire Ptak zdradziła, że tort będzie przełożony kremem o aromacie cytryn i kwiatów bzu czarnego.
więcej...
foto: Shutterstock
Zamek Windsor
foto: Shutterstock
Podziel się
Zamknij reklamę za
s.
X
Zamknij reklamę
...
email