Domowy majonez niezastąpiony dodatek do gotowanych jajek, wędlin i kanapek.
Zielona salsa, witaminowa bomba przygotowana ze świeżych ziół, pasuje do ryb pieczonych i gotowanych na parze.
Zimny sos cumberland serwuje się jako dodatek do mięs pieczonych: drobiu, wieprzowiny, wołowiny i dziczyzny.
Pesto doskonale nadaje się nie tylko do makaronu. Pysznie smakuje również na kanapkach
Pikantny i dymny w smaku sos barbecue ze śliwek pasuje do dań z grilla i pieczonych mięs.
Sos Sriracha to nieodzowny pikantny dodatek w kuchni tajskiej, podawany do pieczonych i grillowanych mięsa i warzyw.
Domowy ketchup to pełna kontrola nad składem - a pyszny sos pomidorowy nie potrzebuje ulepszaczy!
Sos chili domowej roboty to nieodzowny dodatek w chińskiej kuchni serwowany do ryżu, mięsa, ryb i owoców morza.
Sos tatarski pasuje do pieczonych i wędzonych mięs, do smażonych ryb, a nawet do pasztetu.
Ćwikła z chrzanem to pyszny i zdrowy dodatek do pieczonych mięs, pasztetów i wędlin.