Kotlety z ryby to doskonały sposób na ościste filety rybne. Tak przygotowane kotlety są pyszne, delikatne i soczyste. Wypróbuj przepis i ciesz się smakiem tych pysznych kotletów rybnych.
więcej...
foto: Shutterstock
Rybne kotlety: przepis krok po kroku
Filety rybne należy oczyścić z kręgosłupów i większych ości, a następnie zmielić...
więcej...
foto: Shutterstock
Rybne kotlety: przepis krok po kroku
Na 500 g mielonych ryb dodać 1 jajko, 3 łyżki tartej bułki, 3 łyżki posiekanego kopru oraz sól i pieprz do smaku...
więcej...
foto: Shutterstock
Rybne kotlety: przepis krok po kroku
Z masy formować owalne kotlety i panierować je w tartej bułce...
więcej...
foto: Shutterstock
Rybne kotlety: przepis krok po kroku
Kotlety smażyć na rozgrzanym oleju, rumieniąc je z obu stron na średnim ogniu. Podawać z sosem tatarskim!