Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Soczysty schab pieczony w folii aluminiowej

Soczysty schab pieczony w folii aluminiowej

Soczysty schab pieczony w folii aluminiowej jest idealny, jako danie obiadowe. Dzięki pieczeniu w folii zachowuje soki wewnątrz mięsa. Tak przyrządzony schab jest niesamowicie pyszny. Zobaczcie koniecznie przepis, jak przyrządzić >>> PIECZONY SCHAB W FOLII ALUMINIOWEJ

Źródło:
Rozwiń
Schab pieczony w glazurze miodowo-musztardowej

Schab pieczony w glazurze miodowo-musztardowej

Pieczony schab to nasze ulubione danie obiadowe. Świetnie smakuje również na zimno. Mięso upieczone w musztardzie z dodatkiem białego wina jest nie tylko soczyste i rozpływa się ustach, ale zyskuje dodatkowo przepyszny sos do podania razem z mięsem. Koniecznie wypróbujcie przepis na >>> SCHAB PIECZONY W GLAZURZE MIODOWO-MUSZTARDOWEJ

Źródło:
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Schab w marynacie mlecznej

Schab w marynacie mlecznej

Schab moczony w mleku zyskuje na kruchości i delikatności. To sprawdzony przepis na soczystą pieczeń lub kotlety. Schab w mlecznej marynacie to nieskoplikowany sposób. Wystarczy zamarynować mięso w mleku na 24 godziny. Wypróbujcie koniecznie ten prosty patent na >>> NAJDELIKATNIEJSZY SCHAB PIECZONY

Źródło: com
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Aromatyczny kurczak z masełkiem koperkowym

Aromatyczny kurczak z masełkiem koperkowym

Kurczak z masełkiem koperkowym to pyszny pomysł na niewymagający dużo wysiłku obiad. Wystarczy kawałki kurczaka porządnie naszpikować aromatycznym masłem, włożyć do żaroodpornego naczynia i wstawić do piekarnika. Reszta zrobi się sama. Tak przygotowane kawałki kurczaka świetnie smakują z frytkami lub talarkami ziemniaczanymi i sałatą masłową. Wykorzystajcie ten łatwy patent na >>> AROMATYCZNEGO KURCZAKA Z MASŁEM KOPERKOWYM

Źródło:
Rozwiń
Kurczak nadziewany po polsku według Magdy Gessler

Kurczak nadziewany po polsku według Magdy Gessler

Kurczak nadziewany po polsku według Magdy Gessler to tradycyjne danie polskiej kuchni narodowej. Kurczak nadziewany jest masą maślano-wątróbkową. Soczyste mięso, doskonały farsz uświetnią każdą rodzinną uroczystość. Konicznie wypróbujcie przepis, jak przyrządzić >>> KURCZAKA NADZIEWANEGO PO POLSKU

Źródło:
Rozwiń
Kurczak pieczony w całości z warzywami

Kurczak pieczony w całości z warzywami

Kurczak pieczony w całości z warzywami to pyszny pomysł. Jeśli jeszcze do środka kurczaka włożycie trochę warzyw i kawałek jabłka, nie tylko po upieczeniu zachowa soczystość, ale będzie też wybornie smakował. Jak upiec perfekcyjnego kurczaka? To proste z naszym przepisem krok po kroku na >>> KURCZAKA PIECZONEGO W CAŁOŚCI Z WARZYWAMI

Źródło:
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Gęś pieczona nadziewana jabłkami

Gęś pieczona nadziewana jabłkami

Gęś pieczona nadziewana jabłkami to danie o długiej historii, sięgającej czasów staropolskich. Zwykle serwowane jest na specjalne okazje, takie jak świąteczny obiad, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by raz na jakiś czas uraczyć się gęsią na co dzień. Podajemy przepis na >>> PYSZNĄ PIECZONĄ GĘŚ Z JABŁKAMI

Źródło:
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Karkówka czosnkowa z ziemniakami

Karkówka czosnkowa z ziemniakami

Karkówka czosnkowa to niezwykle smaczna pieczeń wieprzowa. Jest krucha i soczysta. Tajemnica doskonałego smaku tkwi we wcześniejszym zamarynowaniu schabu karkowego w czosnku. Jeśli upieczecie karkówkę z ziemniakami i warzywami to z jednej brytfanny będzie cały pyszny obiad. Sprawdźcie konieczne przepis, jak upiec >>> KARKÓWKĘ CZOSNKOWĄ Z ZIEMNIAKAMI

Źródło: com
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Karkówka w zalewie octowej

Karkówka w zalewie octowej

Karkówka marynowana w zalewie octowej jest niesamowicie miękka, soczysta i aromatyczna. Nie wymaga wielkiego nakładu pracy, ale wymaga cierpliwości. Żeby wyszła idealnie musi sobie poleżakować w zalewie przynajmniej jedną noc, a i 2 całe doby jej nie zaszkodzą, wręcz przeciwnie. Warto ją jednak podczas marynowania od czasu do czasu przekręcić, aby aromaty marynaty mogły dotrzeć do całego kawałka mięsa. Wypróbujcie koniecznie przepis na >>> KARKÓWKĘ W ZALEWIE OCTOWEJ

Źródło: Shutterstock
Rozwiń
Pieczony boczek nadziewany po włosku

Pieczony boczek nadziewany po włosku

Pieczony boczek po włosku nadziewany mielonym mięsem to pyszne danie obiadowe. Jeśli zostaną resztki z przyjemnością zjecie je na kanapce. Rozpływający się w ustach boczek pachnący włoskimi przyprawami dobry jest na każdą okazję. Koniecznie wypróbujcie przepis na >>> PIECZONY BOCZEK NADZIEWANY PO WŁOSKU

Źródło:
Rozwiń
Powrót
Soczysty schab pieczony w folii aluminiowej
Fenomenalny schab pieczony w glazurze miodowo-musztardowej
Schab w marynacie mlecznej
Kurczak z masłem koperkowym
Kurczak nadziewany po polsku według Magdy Gessler
Perfekcyjny kurczak pieczony w całości z warzywami
Gęś pieczona nadziewana jabłkami: przepis na świąteczny obiad
Karkówka czosnkowa z ziemniakami - łatwy przepis na pieczeń wieprzową
Karkówka w zalewie octowej - patent na rewelacyjną karkówkę z piekarnika
Pieczony boczek nadziewany po włosku
Zamknij reklamę za s.
X
Zamknij reklamę
...
powiększone zdjęcie
email