Składniki do przygotowania mistrzowskiego ravioli z ragout cielęcym. W oddzielnych hermetycznie zamkniętych woreczkach ravioli, sos i dodatki.
więcej...
foto: Adrianna Ewa Stawska-Ostaszewska
Pasta Box - ravioli
Po rozpakowaniu różowe ravioli wygląda fenomenalnie
więcej...
foto: Adrianna Ewa Stawska-Ostaszewska
Pasta Box - ravioli
Ravioli należy włożyć do gorącej wody i podgrzewać przez chwilę. Wystarczy, aby się zagrzało.
więcej...
foto: Adrianna Ewa Stawska-Ostaszewska
Pasta Box - ravioli
Sos truflowy oddzielnie podgrzać na patelni. "Nie zagotujcie go" - przestrzega Szef Kuchni Ristorante Focaccia
więcej...
foto: Adrianna Ewa Stawska-Ostaszewska
Pasta Box - ravioli
Teraz wystarczy ravioli ułożyć na talerzu, polać sosem, skropić pesto, dodać marynowaną cebulkę i prażone orzeszki pinii. Wszystko gotowe i takie pyszne!