Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Pasta Box - ravioli

Pasta Box - ravioli

Składniki do przygotowania mistrzowskiego ravioli z ragout cielęcym. W oddzielnych hermetycznie zamkniętych woreczkach ravioli, sos i dodatki.
Autor: Archiwum serwisu
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Pasta Box - ravioli

Pasta Box - ravioli

Po rozpakowaniu różowe ravioli wygląda fenomenalnie
Autor: Archiwum serwisu
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Pasta Box - ravioli

Pasta Box - ravioli

Ravioli należy włożyć do gorącej wody i podgrzewać przez chwilę. Wystarczy, aby się zagrzało.
Autor: Archiwum serwisu
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Pasta Box - ravioli

Pasta Box - ravioli

Sos truflowy oddzielnie podgrzać na patelni. "Nie zagotujcie go" - przestrzega Szef Kuchni Ristorante Focaccia
Autor: Archiwum serwisu
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Pasta Box - ravioli

Pasta Box - ravioli

Teraz wystarczy ravioli ułożyć na talerzu, polać sosem, skropić pesto, dodać marynowaną cebulkę i prażone orzeszki pinii. Wszystko gotowe i takie pyszne!
Autor: Archiwum serwisu
Rozwiń
Powrót
Pasta Box - ravioli
Pasta Box - ravioli
Pasta Box - ravioli
Pasta Box - ravioli
Pasta Box - ravioli
Zamknij reklamę za s.
X
Zamknij reklamę
...
powiększone zdjęcie
email