Mistrzowskie gotowanie w hotelu Belloto - Bellissima Puglia da Bellotto20
Salvatore Carlucci przy wydawaniu swojego dania - krewetki królewskiej w apulijskim gazpacho
Źródło: Archiwum serwisu
Mistrzowskie gotowanie w hotelu Belloto - Bellissima Puglia da Bellotto12
Źródło: Archiwum serwisu
Mistrzowskie gotowanie w hotelu Belloto - Bellissima Puglia da Bellotto2
Samuele Mariani, szef kuchni restauracji Focaccia
Źródło: Archiwum serwisu
Mistrzowskie gotowanie w hotelu Belloto - Bellissima Puglia da Bellotto3
Adam Chrząstowski i Jacek Grochowina
Źródło: Archiwum serwisu
Mistrzowskie gotowanie w hotelu Belloto - Bellissima Puglia da Bellotto4
Felice Sgarra przygotowuje do wydania ostrygi z migdałami
Źródło: Archiwum serwisu
Mistrzowskie gotowanie w hotelu Belloto - Bellissima Puglia da Bellotto5
Imprezę prowadził nieoceniony Robert Makłowicz.
Źródło: Archiwum serwisu
Mistrzowskie gotowanie w hotelu Belloto - Bellissima Puglia da Bellotto6
Sepia w śmietanie i cytrynie wcześniej odymiana rozmarynowym dymem.
Źródło: Archiwum serwisu
Mistrzowskie gotowanie w hotelu Belloto - Bellissima Puglia da Bellotto7
Salvatore Carlucci i Felice Sgarra - gwiazdy włoskiej kuchni
Źródło: Archiwum serwisu
Mistrzowskie gotowanie w hotelu Belloto - Bellissima Puglia da Bellotto8
Składniki dania Adama Chrząstowskiego czekają na swoją kolej.
Źródło: Archiwum serwisu
Mistrzowskie gotowanie w hotelu Belloto - Bellissima Puglia da Bellotto9
Ravioli z dzikim bałtyckim węgorzem Jacka Grochowiny - prawie gotowe do serwowania gościom.
Źródło: Archiwum serwisu
Mistrzowskie gotowanie w hotelu Belloto - Bellissima Puglia da Bellotto11
Jacek Grochowina podczas przygotowywania swoich ravioli z dzikim bałtyckim węgorzem.
Źródło: Archiwum serwisu
Mistrzowskie gotowanie w hotelu Belloto - Bellissima Puglia da Bellotto13
Samuele Mariani, szef kuchni restauracji Focaccia, zaproponował radicchio tardivo, żółtko w solance, fondutę z sera caciocavallo i salsiccia.
Źródło: Archiwum serwisu
Mistrzowskie gotowanie w hotelu Belloto - Bellissima Puglia da Bellotto23
Gęś, polenta migdałowa, bakłażan, konfitura - danie szefowej kuchni hotelu Bellotto - Agaty Wojdy.
Źródło: Archiwum serwisu
Mistrzowskie gotowanie w hotelu Belloto - Bellissima Puglia da Bellotto19
krewetka królewska w apulijskim gazpacho
Źródło: Archiwum serwisu
Mistrzowskie gotowanie w hotelu Belloto - Bellissima Puglia da Bellotto
Felice Sgarra - szef kuchni restauracji Umami, zdobywca gwiazdek Michelina
Źródło: Archiwum serwisu
Mistrzowskie gotowanie w hotelu Belloto - Bellissima Puglia da Bellotto16
Danie Adama Chrząstowskiego - papryka faszerowana grasicą, z pudrem rakowym bisque i orzechami włoskimi.
Źródło: Archiwum serwisu
Mistrzowskie gotowanie w hotelu Belloto - Bellissima Puglia da Bellotto15
Agata Wojda przy wydawaniu swojego dania
Źródło: Archiwum serwisu
Mistrzowskie gotowanie w hotelu Belloto - Bellissima Puglia da Bellotto18
Włoscy i polscy mistrzowie kuchni podczas wspólnego gotowania.
Źródło: Archiwum serwisu
Zamknij reklamę za s.
X
Zamknij reklamę
...