Jajka po marsylsku: przepis na jajka zapiekane w sosie pomidorowym
Jajka zapiekane w sosie pomidorowym z żółtym serem to proste, pożywne danie na lekki posiłek rodzinny.
Źródło: Shutterstock
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Wiosenna pasta kanapkowa z jajek, z dodatkiem kurkumy
Wiosenna pasta kanapkowa z jajek, z dodatkiem kurkumy, to pyszny i zdrowy dodatek do chleba.
Źródło: Archiwum serwisu
Rozwiń
Drożdżówka niespodzianka - przepis z jajkiem w roli głównej
Drożdżówka niespodzianka - przepis na pyszną przekąskę piknikową lub w podróż na drogę.
Źródło: Archiwum serwisu
Rozwiń
Przepis na jajka faszerowane, zapiekane, Grzegorza Łapanowskiego
Jajka faszerowane, zapiekane, to świetny pomysł na wykorzystanie jajek ugotowanych na twardo.
Źródło: Shutterstock
Rozwiń
Sałatka pełna witamin: przepis na sałatkę z dodatkiem jajek przepiórczych
Sałatka z jajkami przepiórczymi i pomidorami to spora dawka witamin w lekkiej i smacznej formie.
Źródło: Shutterstock
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Sałatka z jajkami przepiórczymi i kurczakiem
Kurczaka w sałatce możemy ułożyć na kształt gniazdka i wypełnić je jajkami przepiórczymi
Źródło: Archiwum serwisu
Rozwiń
Pasztet z jajek z pieczarkami
Pasztet z jajek z pieczarkami to pyszna przekąska, można go także położyć na kanapkę.
Źródło: Shutterstock
Rozwiń
Kotlety z jajek
Jajka ugotowane na twardo to surowiec do przygotowania pysznych kotletów
Źródło: Shutterstock
Rozwiń
Pasta jajeczna do kanapek
Pasta jajeczna do kanapek smakuje dużym i małym.
Źródło: Shutterstock
Rozwiń
Jaja: co warto wiedzieć na temat jajek? Wszystko o chemii, jaka rządzi jajkiem!
Jajka, bardzo zdrowe produkty o wszechstronnym zastosowaniu, mają ciekawą biochemię, która wpływa na ich używanie w kuchni.
Źródło: Shutterstock
Rozwiń
Powrót
Zamknij reklamę za
s.
X
Zamknij reklamę
...
email