Focaccia poleca

Restauracja Focaccia, jak nazwa wskazuje, inspiruje się kuchnią słonecznej Italii. A to oznacza dania w oparciu o świeże produkty i proste, a zarazem pełne fantazji receptury. Jednak Włochy to niejedyny trop - kulinarne podróże po świecie są jeszcze bardziej inspirujące. Sprawdź, co poleca restauracja Focaccia!

Focaccia poleca

Focaccia poleca wszystkie przepisy

Filtry

CZAS

PORCJA DLA

OCENA

TRUDNOŚĆ

Truskawki w czekoladzie: przepis na zmysłowy deser

Truskawki w czekoladzie: przepis na zmysłowy deser

Truskawki w czekoladzie - ten prosty i pyszny deser automatycznie kojarzy się ze świętem zakochanych. Ale nie jest przecież zarezerwowany na walentynki. Wypróbuj przepis na truskawki w czekoladzie i oczaruj swoją drugą połówkę!   

Ocena: 5,0

Poziom: ŁATWY

Czas: 10 MINUT

Porcja dla: 2 OSÓB

Stek z polędwicy wołowej z foie gras, skorzonerą i sosem z madery - przepis Focaccia + WIDEO

Stek z polędwicy wołowej z foie gras, skorzonerą i sosem z madery - przepis Focaccia + WIDEO

Stek z polędwicy to jedno z najdroższych dań - i słusznie - bo przygotowywany jest z wybornego mięsa. Gdytowarzyszą mu wyrafinowane dodatki - stanowi prawdziwie królewski posiłek. Jednak stek trzeba umieć zrobić - skorzystajmy z receptury restauracji Focaccia.

Ocena: 5,0

Poziom: ŚREDNI

Czas: 60 MINUT

Porcja dla: 4 OSÓB

Pory confit z szalotką, taleggio i czarną truflą [przepis]

Pory confit z szalotką, taleggio i czarną truflą [przepis]

Kilka świeżych produktów potrafi wyczarować niezwykłe, wyrafinowane dane. Restauracja Focaccia proponuje oryginalną przystawkę - pory confit z serem taleggio i czarną truflą. Sprawdź, jak przygotować je krok po kroku.

Ocena: 5,0

Poziom: ŁATWY

Czas: 70 MINUT

Porcja dla: 2 OSÓB

Strona 1 z 1