Miodowa

Cukiernia Miodowa mieści się w lewym skrzydle Hotelu Bellotto, przy skrzyżowaniu ulic Miodowej i Senatorskiej w Warszawie. Elegancka, prestiżowa lokalizacja w pełni współgra z imponującym menu. Szef cukierni Adam Freus pasjonuje się kulinariami w słodkiej odsłonie, nie boi się też odważnych, pełnych fantazji kompozycji smakowych.

Miodowa

Przepis na chrupiące ciasteczka - american chip cookies + WIDEO

Pomysłów na ciasteczka jest wiele, ale nie każda receptura jest sprawdzona! My zaś taką proponujemy. Przepis na chrupiące amerykańskie ciasteczka przygotował Adam Freus, szef cukierni Miodowa. Sprawdź, jak je zrobić krok po kroku.

Ocena: 5,0

Poziom: ŁATWY

Czas: 40 MINUT

Porcja dla: 5 OSÓB

Smaki, które rozbudzą zmysły: Focaccia podpowiada!

Zbliżają się Walentynki i coraz częściej pojawia się pytanie, jak kulinarnie zaplanować ten wieczór, by jedzenie było nie tylko smaczne i lekkie, ale również nastrajające do miłosnych uniesień. Właśnie wtedy warto przypomnieć sobie o włoskich potrawach, które jak żadne inne rozbudzają zmysły, nie zapominając o słodkim deserze z afrodyzjakami! Restauracja Focaccia podpowiada co jeść, dzieli się tez z nami najlepszymi przepisami na walentynkowe dania.

Pianki marshmallow - przepis szefa cukierni Miodowa w Warszawie

Pianki marshmallows to łakocie, które kochają nie tylko dzieci. Wszyscy miłośnicy (oprócz tych najmłodszych) tych słodkości wiedzą jednak, że gotowe pianki mashmallows mają w swoim składzie niezbyt pożądane substancje. Dlatego nic nie stoi na przeszkodzie, byśmy sami zrobili sobie te cudowne słodycze - korzystając ze sprawdzonego przepisu szefa cukierni Miodowa.

Ocena: 5,0

Poziom: ŁATWY

Czas: 60 MINUT

Porcja dla: 3 OSÓB

Strona 1 z 1