Bijanka

Bijanka, to nowo otwarta restauracja znajdująca się na Lotnisku Chopina w Warszawie. Oferowane przez Bijankę lekkie dania kuchni polskiej, codziennie przygotowywane są z niezwykłą pieczołowitością przez doświadczonych kucharzy. Codziennie kuszą żurek staropolski, duszona wołowina w sosie winnym z dymką, kasza pęczak z pieczonymi burakami i bryndzą. Nie brakuje również tradycyjnej polskiej potrawy - schabowego!

Bijanka

Pierś kurczaka w szynce parmeńskiej [sprawdzony przepis]

Pierś kurczaka  w szynce parmeńskiej to dobry pomysł na szybki i smaczny obiad. Sprawdź, jak zrobić to danie krok po kroku!

Ocena: 5,0

Poziom: ŁATWY

Czas: 40 MINUT

Porcja dla: 4 OSÓB

Bijanka - kuchnia polska w locie

Bijanka to restauracja, w której poczujesz się jak w domu. W ofercie znajdziecie wysoko cenione dania kuchni polskiej, ale w nowej odsłonie. Przed podróżą wzmocnicie się tradycyjną kuchnią. Jeśli jesteście w trakcie podróży, pokrzepicie ciało słodyczami. W miłym wnętrzu Bijanki odpoczniecie przy kawie i nabierzecie sił przed dalszą drogą. Ze sobą możecie zabrać pyszne kanapki i polskie podpłomyki. 

Strona 1 z 1