Nasze lokale

Stek z polędwicy wołowej z foie gras, skorzonerą i sosem z madery - przepis Focaccia + WIDEO

Stek z polędwicy to jedno z najdroższych dań - i słusznie - bo przygotowywany jest z wybornego mięsa. Gdytowarzyszą mu wyrafinowane dodatki - stanowi prawdziwie królewski posiłek. Jednak stek trzeba umieć zrobić - skorzystajmy z receptury restauracji Focaccia.

Ocena: 5,0

Poziom: ŚREDNI

Czas: 60 MINUT

Porcja dla: 4 OSÓB

Przepis na chrupiące ciasteczka - american chip cookies + WIDEO

Pomysłów na ciasteczka jest wiele, ale nie każda receptura jest sprawdzona! My zaś taką proponujemy. Przepis na chrupiące amerykańskie ciasteczka przygotował Adam Freus, szef cukierni Miodowa. Sprawdź, jak je zrobić krok po kroku.

Ocena: 5,0

Poziom: ŁATWY

Czas: 40 MINUT

Porcja dla: 5 OSÓB

Pianki marshmallow - przepis szefa cukierni Miodowa w Warszawie

Pianki marshmallows to łakocie, które kochają nie tylko dzieci. Wszyscy miłośnicy (oprócz tych najmłodszych) tych słodkości wiedzą jednak, że gotowe pianki mashmallows mają w swoim składzie niezbyt pożądane substancje. Dlatego nic nie stoi na przeszkodzie, byśmy sami zrobili sobie te cudowne słodycze - korzystając ze sprawdzonego przepisu szefa cukierni Miodowa.

Ocena: 5,0

Poziom: ŁATWY

Czas: 60 MINUT

Porcja dla: 3 OSÓB

Pulpety w sosie pieczarkowym - pyszne danie z mięsa indyka

Nie chcesz spędzać w kuchni zbyt dużo czasu? Postaw na dania, które przygotowuje się błyskawicznie, na przykład pulpety. Oto sprawdzony przepis na mięsne pulpety w aromatycznym sosie pieczarkowym.

Ocena: 5,0

Poziom: ŁATWY

Czas: 30 MINUT

Porcja dla: 4 OSÓB

Pierś kurczaka w szynce parmeńskiej [sprawdzony przepis]

Pierś kurczaka w szynce parmeńskiej to dobry pomysł na szybki i smaczny obiad. Sprawdź, jak zrobić to danie krok po kroku!

Ocena: 5,0

Poziom: ŁATWY

Czas: 40 MINUT

Porcja dla: 4 OSÓB

Pory confit z szalotką, taleggio i czarną truflą [przepis]

Kilka świeżych produktów potrafi wyczarować niezwykłe, wyrafinowane dane. Restauracja Focaccia proponuje oryginalną przystawkę - pory confit z serem taleggio i czarną truflą. Sprawdź, jak przygotować je krok po kroku.

Ocena: 5,0

Poziom: ŁATWY

Czas: 70 MINUT

Porcja dla: 2 OSÓB

Strona 1 z 1